Pillu nuoleminen äitiä perseeseen


Nousin lauteilta ja asetin Tiinan nojaamaan alalaudetta vasten. Nyt sen on pakko suostua, kun olen muka suuttuvani sille siitä, että anto sinun nussia ihtijän, Erkki sanoi naureskellen. Kun sauna oli kylpyvalmis käskimme setäni kanssa naiset ensin saunaan. Tämä oli minullekin ensimmäinen kerta suklaapuolella, enkä tiedä johtuiko tilanteen outoudesta vai ensikokemuksen mukanaan tuomasta jännityksestä, että lastini ruiskahti aivan yllättäen syvälle serkkutyttöni takapuoleen. Heidin kanssa harrastamme keskenämme nussimista silloin tällöin, huolimatta siitä että hän aloittikin seurustelun ravintolassa tapaamansa veljesparin vanhemman edustajan kanssa. Aila vapisi tuntiessaan nytkähtelevän kyrvän purkavan lastinsa syvällä hänen suolessaan. Minua kun on aina haluttanu naija tätijäsi persijeen, mutta se ei oo antanu sitä tehä. Änesi on meille tärkeä! Vedin mulkkuni ulos Ailan sykkivästä pillusta ja rojahdin hänen viereensä tasaamaan hengitystäni. Kyllähän minä sen ymmärrän, että nuorta miestä pillu kiinnostaa. Äiti lopetti kullin lutkutuksen ja sanoi: -Mennän kotiin. Peremmällä ei tuntunut samanlaista painetta vaan suoli laajeni avarammaksi. Silmät punoittaen hän pyysi minua kanssaan aamukalaan. Ailan ja Tiinan ilmeet olivat näkemisen arvoisia kun Erkki ja minä astuimme peräkkäin löylyhuoneeseen. Uhosi setä, joka oli saunan lämmityksen aikana nauttiskellut reippaanlaisesti olutta.

Nainen etsii nuorta miestä anime porn

Täti suuteli minua voipuneena ja Erkin veteytyessä hänen sisältän täti kierähti viereeni makaamaan. Saunassa olin hieman kiusaantunut ja munani oli pystyssä. Erkki kuitenkin otti vaimoansa takapuolesta kiinni ja piti sitä aloillaan niin kauan, että sai kullinsa Ailan peräaukolle. Tiina värisi ja vapisi orgasminsa kourisssa ja tunsin itsekin lähestyväni laukeamista. Melekeen kakskymmentä vuotta tätä on saanu turhaan vongata tältä akalta, vaan nyt lähti neitsyys persiestäki, hä-hä-hä! Yhtäkkiä äiti levitti jalkojaan ja minulle tuli esteetön näky hänen pilluunsa. Setämies nautti tilanteesta täysin siemauksin saihan hän samalla kertaa sekä vaimonsa, että tyttärensä persettä. Sitten hän rykäisi kurkkuansa, sytytti tupakan ja kaivoi povitaskustaan kossupullon, josta tarjosi minullekin huikat. Tiina vavahti kun kullini liukui ulos hänen peräaukostaan, jota Erkki-setä kuitenkin kiirehti täyttämän pystyynrunkkaamallaan kalullaan. Menimme suihkuun ja sieltä pukemaan kylpytakit pälle. Aila ja Tiina asettuivat konttausasentoon ja minä heidän taakseen, ensin tätini kiinteälihaisen tavaran ärelle. Kertasurvaisulla hän työnsi kyrpänsä tätini perseeseen ja Aila huusi tuskasta Erkin aloittaessa sälimättömän nussimisen vaimonsa suoleen. Tiinan pä nyökki edestakaisin hänen imiessä posket lommolla isänsä kyrpä syvälle suuhunsa.

ruiski jäljelläolevat siemenensä syvälle tyttärensä suolen perukoille. Erkki vetäytyi tyttärensä suusta, käski minun kiivetä ylälauteelle selinmakuulle ja märäsi vaimonsa kyrpäni pälle istumaan. Vedin kullini ulos Tiinan vielä kouristelevasta pillusta ja siirryin vuorostani Aila-tädin luokse. Välillä minä nain Ailaa, Erkin touhutessa Tiinan kimpussa ja vuoroin minä nussin serkkutyttöäni, Ailan antautuessa pitkästä aikaa halukkaasti miehensä kyrvän kynnettäväksi. Ailan pylly nytkähteli ja hänen jalkansa tärisivät kuin horkassa tädin saavuttaessa nautintonsa huipun. Äiti nuoli terskaa ja hyväili kiveksiä. Erkki ja minä aloimme pilkkoa puita ja lämmittämän saunaa. Täti haukkoi henkeän ja soperteli vittunsa repeävän kahtia tällaisessa höykytyksessä. Silti muutaman viikon kuluttua raskauden keskeytyksestä sain naida häntä paljaalla, sillä Tiinakin oli sitä mieltä, että kumi ei tunnu luonnolliselta. Spermaa pursui myös ulos ja sitä tipahteli jalkaterilleni. Ollaan siitä lähtien naija napsuteltu Tiinan kansa aina kun äitisä ei oo ollu kotosalla.


Täti katseli vierestä kun nain hänen tytärtän ja sanoi, ettei koskaan ole ollut näin kiimainen kuin tänä viikonloppuna. Elä isä sinne ennä! Tiina laskeutui toiselle puolelleni ja molemmat hyväilivät kaluani, jonka pästä pulpahteli vielä siementäni. Tiina tärisi kauttaaltaan väsyneenä kahdesta liki raiskaavasta tunkeutumisesta peräaukkoonsa ja hän lysähtikin lattialle. Kun tulimme kotiin, menimme suoraan makuuhuoneeseen ja aloimme taas naida. Kyllä on minullaki perse niin kipiä, että varmasti ette koske siihen vähä aikaan! Tiina tuli rutsailumme seurauksena raskaaksi, mutta halusi tehdä abortin, koska ei uskaltanut saada lasta, jonka isä olisi voinut olla hänen oma isänsäkin. Lopulta hän ratsasti pälläni. On kerrassaan ihanaa nähdä, kun kullisi kirnuaa Tiinan pillussa! Aila kumartui suutelemaan tytärtän ja sai peitetyksi Tiinan huudon, joka purkautui tämän huulilta nautinnon saavuttaessa huippunsa. Ja kun totta puhutaan, niin oon se minähi pannu Tiinaa. Yleensä mä lähden jonkun miehen luokse ja me pannaan siellä, äiti kertoi. Aila painoi pätäni tiukemmin vasten pilluaan ja puristi vavahtelevat reitensä pätäni vasten saadessaan orgasminsa. Nussi mua takaa päin, äiti pyysi. Pyörittelin kieltäni pillu nuoleminen äitiä perseeseen tädin klitoriksen ympärillä ja työnsin kieleni välillä syvälle pilluun, joka alkoi kostua. Käyn melko sännöllisesti naimassa myös tätiäni, ollen joskus yötäkin. Kuten tiedät mä olen yleensä pitkän baareissa. Sain myös nuolla hänen pillua ja tissejä. Ja tekkee se minunki mieli saaha pillua, vielä kahta kerralla ja upeaa sellaista., aila ja Tiina kuivasivat pillunsa paperipyykeisiin ja lähtivät alakertaan kahvinkeittoon. Tunne oli aivan erilainen kuin pilluun naidessa. Eero, mä olen Huora. Tiina hyväili itseän työntäen sormensa sisänsä ja levittäen kosteutta pillustaan häpynsä ulommille huulille. Aamulla liikuimme alasti ja välillä nussimme. Menimme sängyn pälle ja äitini runkkasi munaani. Tiukka ympyrälihas peräaukon suulla puristi kyrpäni vartta sen liukuessa edestakaisin. Pukuhuoneessa seurasin äidin riisuutumista. Sinulla sitä näytti olevan mistä antaa niille suoroa. Otin kullini pois pillusta ja tungin sen äidin suuhun. Ei niin pitkän kunhan minullekki antaa tavarataan sillon kun mulla mieli tekkee.

Thai hieronta espoon keskus thaihieronta helsinki

Kuitenkin hän kannusti meitä kovempaan menoon ja kielsi lopettamasta. Äiti tuli töistä ja oli iloisella pällä. Uskotko, Juho, että tekkeepi namia naija tätiäsi takapuoleen. Vaan pimpistä en mene vannomaan etteikö se tahtosi vielä lissäki, nauroi myös Aila oluttaan hörppäillen., vietimme sen illan ja yön nelisin niinkutsutun kimppakivan merkeissä. Otin kullistani kiinni ja työnsin sen äidin pilluun. Siinä yksi nuorimies vietti melekoisia orkioita. Hänellä oli Karvatupsu pillun yläpuolella ja C-kupin tissit. Aila kohotti pilluaan kyrpäni vastaan ja työnnyin tätini kuumaan, liukkaaseen syvyyteen. On tämä semmonen vehje, että saapikohan tätä koskaan kyllikseen? Olen tottakai maannut myös muiden naisten kanssa, mutta samanlaista, kiimaisen rutsaavaa tyydytystä kuin Heidi-sisareni, Aila-tätini tai Tiina-serkkuni kanssa nussiessa en ole vielä kokenut. Puhut poika vähän mutta asiaa.